kérdések kéthete

NEMrésztáv, NEMfutás :o(
Múlt hét kedden kezdődött: felmerült bennem a gyanú, hogy sérvem van, ami miatt nem is mertem nekimenni az aznapi résztávozásnak, helyette kiolvastam az egész netet sérv-témában, konklúzió: ha sérv, jobb mielőbb megműttetni. Para, borulhat minden tervem, futás, nyaralás, és még sorolhatnám...
Szerda, orvosi diagnózis: sérv. Már majdnem beírattam magam júli 7-re műtétre, de aztán kértem egy nap gondolkozási időt. (Jól tettem.)
Péntek: másik orvos, valószínűleg nem sérv, de hétfőn uh, folyt. köv. Addig ne fussak, úszni úszhatok.
Szombat: na, lehet hogy mégse kell lemondanom a Balatonátúszásról, de 3 hete nem csobbantam, szóval ha már futni nem lehet, úszni kell. Nyomtam is gyorsan (azaz nem olyan gyorsan, de ennyi kihagyás után ez nem meglepő) egy 3,6 km-es táv PB-t. Gyors fejszámolás, ha az utolsó 1600-at csak ilyen kényelmes 12p/400m-as tempóban úszom, akkor is meglehet a 2:30-on belüli idő :o)

NEMsérv
Hétfő: minden vizsgálat negatív, nem sérv, nincs baj, nincs műtét :o)))

pulzusNEMkontroll
Kedd: résztáv Szaszával, az állítólagos cél 4x2000 volt 8:10-8:20-ra. (Neki 7:57x2+7:46 lett!) Nem éreztem vmi bombaformában magam, belerepülőztem az odafutásba, és nem volt pulzusmegnyugvásom, egyáltalán. (100 m 162-164-re felpörgetve, és 200 m kocogás alatt éppenhogy lement 150-re, ezmiez?!)
8:05, 8:00, 8:15, nem zökkenőmentesen, túl magas pulzussal, de a tavaly július végi 3x2000-nél 26 mp-cel jobb átlaggal. Köszi Szasza!
Mindenesetre meglett a böjtje a 180-as pulzuson vagánykodásnak, 2 napig hullafárdatság a lábaimban, szétfutottam őket.

BalatonNEMátúszás
Csütörtök, azaz ma: tekintettel a bizonytalan időjárási helyzetre, nem keménykedek, lehet hogy Balatonátúszás helyett Bükki Hegyi félmaraton lesz a szombati menü, 5000 m tempó elhalasztva. Úgyse vagyok még mindig százas, bár aludtam 9 órát. A badacsonyi sátorozást már délelőtt lefújtuk, délben kiderült, hogy nem lesz BÚ se. Jöhet a B-terv, elkezdem szervezni a BHFM-et egy kis barlangfürdőzéssel. Ahhoz képest, hogy egy hete még tiltólistán volt a futás, holnapután versenyzek (na jó, hívjuk inkább hosszú tempófutásnak), hipphipphurrá!

Aki esetleg a stratfitnessről akar rendelni:

"Save 10% on Every Purchase

Offer Ends Monday 20th June 11.59pm

10% off our normal prices on all purchases by using voucher code:
ECWGB141992

Enter coupon code in your basket during checkout
To view & buy click here: www.startfitness.co.uk
Please feel free to pass on to your friends"

Nem, nem kapok jutalékot :o), csak gondoltam, spórolok 10%-ot "to my friends". Én már 2x rendeltem tőlük, és mind2x rendben, kb. 1 hét alatt megérkezett a pakk. Kiszállítás Magyarországra: 10 font/pakk, +10 font minden pár cipőre, ezt kalkuláljátok bele.
Ajánlom a More Mile futóruhákat, ár/érték arányban nagyon jók.
És lányoknak a Scott bringásfelsőit, futni is. Én pl. ilyenben nyomom idén a versenyeken, nagyon bevált.

UPDATE!
Úgy tűnik, nem nagyon megy startfitness-éknek a bolt, mert most meg 15% kedvezmény van: "Offer Ends Monday 4th 11:59pm, voucher code SAVER15".

Feketepont

2011.06.03. 14:40

A tegnapra tervezett résztávozást (6x1000) elblicceltem. (Kifogás persze van, de azt mindig könnyű lesz találni...)
Beírok magamnak egy feketepontot - csak sajnos ettől nem fogok gyorsulni :o(

Szerző: Hiver

Szólj hozzá!

Címkék: résztáv lógás

Fülinapok

2011.06.01. 10:41

Boldog szülinapot Gabinak és a blognak!
Pont egy éve vágtunk bele (a blogba, nem Gabiba :o) ), azóta született 145 bejegyzés, rengeteg lefutott kilométer, kipipáltuk Sydney-t és Firenzét (és még jó pár versenyt), és ami engem illet, újra futónak érzem magam. Már ezért megérte!
Köszi mindenkinek, aki olvasott, kommentelt, és főleg Gabinak a társszerzőséget!
Nem hagyjuk ám abba, sőt részemről most kezdődik igazán a tánc, megpróbálom utolérni 9 évvel ezelőtti önmagamat. Nem lesz könnyű...